→ Terug

Heeft u in uw tuin nog een plekje over en draag je dieren een warm hart toe? Dan hebben wij vast wel iets voor u. Als hobby kweken wij wat kleinvee die we selecteren op schoonheid én een rustig aangenaam karakter.

– Hampshire down schapen
Sinds 1998 houden we Hampshire schapen. Het begon met één, dan werden het er twee en nu is het al een mooie kudde. Alle huidige ooitjes zijn zelf gekweekt: we selecteerden op schoonheid (véél wol op de kop, het zijn net knuffelbeertjes), een tam karakter en het vermogen gemakkelijk alleen te lammeren. De deknamen die ingezet worden zijn steeds zwoegevrij en met stamboekpapieren! Vanaf mei zijn de eerste lammetjes beschikbaar (ooglammetjes best reserveren).

 

– Mini- Shetlander

– Franse hangoren

– Cavia’s
Jonge caviaatje zijn geschikter voor de allerkleinsten dan konijntjes. Door hun gestalte zijn ze gemakkelijk hanteerbaar. Bovendien ‘converseren’ ze met hun baasje door grappige geluiden te maken. Ze kunnen  in een buitenren of binnenkooi gehouden worden. Het zijn prima grasmaaiers en bovendien graven ze niet. We hebben regelmatig een nestje te koop.

– Krielkippen